Okulumuz Hakkında

Fatih Mah.Akdere Cad. Demirci / Manisa
Demirci Abdurrahman Şeref Bey Anaokulu Fotoğrafı

VİZYON

Abdurrahman Şeref Bey Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Bu bağlamda hedefimiz; *Çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların, plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve özdisiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, *Tüm okulöncesi alanında çalışanlarla karşılıklı etkileşim içinde, şeffaf, geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık, *Personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren,bir okul olmaktır

MİSYON

Abdurrahman Şeref Bey Anaokulu, Demirci’nin ilk okulöncesi kurumlarından biri olmanın gururu ile okulöncesi eğitimine aynı başarı ve azim ile devam etmektedir. Abdurrahman Şeref Bey Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Abdurrahman Şeref Bey Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Öğretmen

Rehber Öğretmen

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

Derslik

Müzik Sınıfı

Resim Sınıfı

Hazırlık Sınıfı

Ek Özellikler

Misafirhane
Revir
Bahçe
Kantin

Öğretim Şekli

Tam ve İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Ders Başlama Saati 08:00 Bitiş Saati: 17:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Okulumuz Kalorifer İle Isınmaktadır.

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

LOJMAN BULUNMAMAKTADIR.

Pansiyon Bilgisi

ADSL (8 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İlçe Merkezinde olup Manisa ya 158 km uzaklıkta olup Salihli´ye 105 Km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Fatih Mah.Akdere Cad. Demirci / Manisa