Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 12 Eylül 2005 tarihinde Demirci ilçesinin Fatih mah. Akdere cad. No: 62 adresinde eğitim-öğretimine başlamıştır. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından hazırlanan "Yıldız Proje" bina projesi baz alınarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmıştır.


2005-2006 Eğitim-Öğretim yılı itibarıyle eğitim-öğretime başlayan okulumuz ilk önceleri "Demirci Anaokulu" adıyla faaliyet göstermiş, ancak Demirci de başka bağımsız anaokullarının açılmasıyla "Demirci Abdurrahman Şeref Bey Anaokulu" adını alarak bugüne kadar eğitim-öğretime devam etmiştir.

Toplam 1373 m2'lik bir araziye sahip olan okulumuz, bina olarak 529 m2 'lik  bir alan kaplamaktadır. 844 m2'lik bahçe  içersinde; çocuk oyun parkı, kum havuzu, kamelya bulunmaktadır.

5 derslikli olan okulumuzda; müdür odası, müdür yardımcısı odası, mutfak, antre, çok amaçlı salon (yemekhane) , 36-66 ay çocuklarına göre düzenlemiş  öğrenci tuvaletleri, personel tuvaleti, kalorifer dairesi, bulunmaktadır. Okulumuzun ısınması  kömür ile çalışan kalorifer ile sağlanmaktadır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda 89 öğrenci eğitim görmüştür.

Okulumuz hali hazırda "Beyaz Bayrak" ve "Beslenme Dostu Okul" belgelerine sahiptir.

Covid-19 a Karşı Alınan Önlemler çerçevesinde okulumuz mutfağı ve yemekhanesi hizmet vermemektedir. Bu kapsamda "Okulum Temiz" belgesi başvurusu yapılmıştır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi